Deelname gevraagd!

Beste allemaal,

Bij deze willen we u graag attenderen op een studie die wij momenteel uitvoeren in het UMCG Expertisecentrum voor Blaarziekten in Groningen, en waarvoor we mensen met EB zoeken (ouder dan 16 jaar, alle vormen van EB) voor deelname.
Het betreft een studie naar de effecten van cannabisolie onder de tong op de pijn die bij EB komt kijken. Eerdere verhalen van patiënten met EB waren veelbelovend ten aanzien van pijnstilling middels cannabisolie en vrijwel zonder bijwerkingen, maar dit willen en moeten we door middel van een gecontroleerde studie goed uitzoeken. De belasting van de studie is niet groot en bedraagt voornamelijk het bijhouden van een pijndagboek. De duur van het onderzoek beslaat slechts 7 weken, zeer kort voor een studie. Er hoeft geen bloed geprikt te worden of anderszins ingrijpende handelingen plaats te vinden. Een bezoek aan Groningen is maar tweemaal nodig, en indien dit een groot bezwaar is, is zelfs dit niet noodzakelijk. Uw betrokkenheid bij dergelijke studies is van groot belang om betere behandelingen te krijgen voor EB en de klachten die daarbij komen kijken, en we hopen dan ook op uw interesse en bereidheid. Bij interesse kunt u contact opnemen met ons via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

We horen graag van u!
Met vriendelijke groeten,
Nic Schrader (onderzoeker), André Wolff (hoogleraar, hoofdonderzoeker en medisch hoofd van het UMCG Pijncentrum) en Marieke Bolling (hoofd van het EB centrum in Groningen en hoofdonderzoeker)

ANBI

DEBRA heeft een ANBI-verklaring (algemeen nut beogende instelling).
Meer informatie over ANBI via de website van de belastingdienst:
wat is een ANBI
?

Kamer van Koophandel  nummer: 41059877

Contact DEBRA NL

  • 030 6569635  - Algemeen telefoonnummer

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (DEBRA Nederland)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (DEBRA Nederland)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (website)

DEBRA Nederland 2022